HEHKUVAN AIKUISEN NAISEN SALAISUUS ALKAA IHONHOIDOSTA

Moni ajattelee, että kaunis meikki syntyy pelkän meikkivoiteen avulla. Meikkivoide peittää kyllä ihon epätasaisuudet ja juonteet, mutta ilmeestä tulee helposti nukkemainen ja väsynyt. Mikä avuksi?

Kun aikuinen nainen istuu Raili Hulkkosen meikkituoliin, ei hänen kauneuttaan piiloteta raskaan meikin alle. Paksun pakkeloinnin sijaan Raili vain tasoittelee ihon ilmettä meikkivoiteella, mutta jättää luonnollisen pinnan kuultamaan meikin lävitse.

Hehkuvan aikuisen naisen salaisuus alkaakin ihosta! Se on Railin mukaan meikissä suorastaan tärkeintä, sillä ihosta syntyy kasvojen kokonaisuus. ”Vain hyvin hoidetulle ja kosteutetulle iholle syntyy kaunis meikki”, Raili sanoo ja kehottaa aikuisia naisia panostamaan ihonhoitoon joka päivä.

Millaiset hoitotuotteet meikin alle pitäisi valita silloin, kun niiltä vaaditaan sekä iän merkkejä häivyttävää että heleyttävää ja silottavaa tehoa? Vastaus löytyy by Raili Pro Glow -seerumista ja -hoitovoiteesta, jotka on kehitetty Suomen ykkösmeikkaajan tinkimättömien vaatimusten mukaan.

Pro Glow Serum on aikuisen naisen tärkein tuote, joka vie intensiivisen hoidon suoraan sinne, missä iho sitä eniten tarvitsee. Seerumi on tehohoitotuote, joka levitetään aamulla ensimmäisenä puhtaalle iholle. Pro Glow Serum sisältää ihoa rakentavia aminohappoja, kiinteyttäviä peptidejä, kirkastavia vitamiineja sekä kosteuttavaa ja täyteläistävää hyaluronihappoa.

”Seerumi lisää ihon hehkeyttä heti, mutta palkitsee myös pinnan alta vähitellen rakentuvalla runsaudella ja jäntevyydellä”, Raili lupaa.

Pro Glow Beauty Cream jatkaa siitä, mihin seerumi jää. Ainutlaatuinen kauneusvoide hoitaa ja suojaa aikuisen ihon pintaa ubikinoni Q10:n sekä jojoba- ja persikkaöljyjen voimalla. Harkiten valittujen aktiiviaineiden yhteisteho ja luksusluokan ihotuntuma antavat kasvoille sileyttä, joustavuutta ja heleyttä sekä valmistelevat ihon hehkuvaa meikkiä varten.