AIKUISEN NAISEN MEIKKI

IHONHOITO

”Iho on meikissä kaikkein tärkein osa, sillä siitä syntyy kasvojen kokonaisuus. Olen aina suosinut kevyttä meikkipohjaa, joka ei peitä kaikkia virheitä vaan tasoittaa ihon kirjavuutta ja tuo kasvoille terveen hehkun. Kun iho on hyvin hoidettu, näyttää myös meikki kauniimmalta” – Raili

Hehkuvan ihon salaisuus alkaa ihonhoidosta. Kasvojen puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen levitetään seerumia, joka on ihonhoidon tärkein tuote. Seerumissa aktiiviaineet ovat tiivistetyssä muodossa, joten se imeytyy kosteusvoidetta syvemmälle ihoon. By Raili Pro Glow Beauty Serum sisältää ihoa kiinteyttäviä aminohappoja ja peptidejä sekä kirkastavia vitamiineja yhdistettynä tehokkaasti kosteuttavaan ja ihoa täyteläistävään hyaluronihappoon. Levitä seerumia kasvoille, kaulalle ja dekolteelle aamuin illoin.

Seerumin päälle levitetään aikuiselle iholle kehitetty kosteusvoide, joka suojaa ja vahvistaa ihoa. Pro Glow Beauty Cream kosteuttaa ihoa syvältä ja tekee ihosta kimmoisan.

POHJUSTUS

Meikin pohjustus on nopea vaihe, joka sisältää pohjustustuotteen, kevyen meikkivoiteen ja heleyttäjän.

Primer, eli meikin pohjustaja, on monelle uusi tuote. Primer on välttämätön tasaisen meikin aikaansaamiseksi. Silkkimäinen koostumus silottaa ihon pintaa ja varmistaa ihon pitkäkestoisuuden. Levitä pieni määrä geelimäistä pohjustajaa kasvoille.

Seuraava vaihe on ihonsävyn tasoitus Pro Glow Foundation -meikkivoiteella. Rasvoittuvalle iholle riittää meikkivoide, mutta normaalille ja kuivalle iholle Raili sekoittaa mukaan hieman ihoa heleyttävää korostusvoidetta. Levitä pieni määrä meikkivoidetta sormin tai siveltimellä.

Päivinä, jolloin et käytä meikkivoidetta, voit käyttää Pro Glow Perfecting Brightener-heleyttäjää yksin kirkastamaan kasvoja ja häivyttämään juonteita. Tummemmalle tai päivettyneemmälle iholle suosittelemme sävyä 020.

MEIKKI JA KIINNITYS

Kun ihonsävyä on tasoitettu kevyellä meikkivoiteella, tuodaan poskille kaunista väriä voidemaisen poskipunan avulla. Poskipuna on Railin sanoin nopein tapa häivyttää väsymyksen merkkejä. Voidemainen poskipuna sopii aikuiselle iholle erityisen hyvin, sillä se sulautuu kauniisti ihoon ja näyttää luonnolliselta. Taputtele tuotetta poskipäille ja häivytä kohti korvia. Pieni määrä riittää!

Nyt meikkipohja on valmis, ja voit halutessasi kiinnittää meikin Perfecting Face Mist -suihkeella. Voit pitää suihketta mukanasi esimerkiksi laukussa, ja näin virkistää ihoa ja meikkiä pitkin päivää!

Huulipuna viimeistelee kasvot arkeen ja juhlaan.

”Väri on makuasia, mutta kannattaa rohkeasti kokeilla eri sävyjä, sillä huulipunan avulla saa itselleen nopeasti uutta ilmettä!” – Raili

Kevyellä meikillä saa paljon aikaa ja kun oikeat tuotteet ovat käytössä, on meikkaus nopeaa ja lopputulos huoliteltu. Jaa kanssamme lopputuloksesi hashtagilla #byraili ja seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa!